post

Jeugdnieuws april

JEUGDAGENDA 2018-2019

15 juni 2019                 Woudia jeugdtoernooi

16 juni 2019                 Penaltybokaal en mixtoernooi

Nieuwe leden welkom: We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen 2019-2020. Wil je gaan voetballen geef je dan snel op, dan nemen we je mee in de teamindelingen voor het komende seizoen. Zie het aanmeldingsformulier op de site of neem contact met ons op via het mailadres [email protected] Tot de zomervakantie mag je gratis meetrainen!

Trainingen: Vanaf heden mag er weer op het B-veld worden getraind. Let er wel even op dat na de laatste trainingen altijd de doelen naar de zijkant van het veld worden gebracht. Doe dit even samen, dan is het een kleine moeite! Het maaien van de velden kan namelijk alleen plaatsvinden als de velden ruim zijn. Ook mag er weer in korte broek worden getraind.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.