Lid worden

Lid worden van Woudia!

Lijkt voetballen je leuk en wil je dat doen bij een vereniging die er veel voor doet om het naar je zin te maken, meld je dan aan bij Woudia. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier hieronder. We waarderen het zeer wanneer één of beide ouders zich als vrijwilliger inzetten voor de vereniging. Op de website vind je onder het kopje Vrijwilligerstaken meer informatie .

Jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar, zijn van harte welkom bij Woudia!

Contributie

De contributie is voor een heel seizoen en daarvoor krijg je training van gemotiveerde en enthousiaste jeugdtrainers, speel je meerdere competities in een team waarin je mogelijk veel goals maakt, kampioen kan worden en worden leuke activiteiten georganiseerd. Tevens wordt voor de wedstrijden de voetbalkleding (shirt, broek en sokken) door Woudia verzorgd. Je dient alleen te zorgen voor voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding.

Meetrainen?
Heb je nu al zin? Kom dan eens kijken bij een training of een wedstrijd van je leeftijdsgenoten. Je mag altijd een paar keer gratis meetrainen maar laat ons wel van te voren weten dat je komt door een e-mailtje te sturen naar [email protected]  Kom in beweging en meld je aan bij onze jeugdopleiding!! 

Installeer de voetbal.nl app op je telefoon en maak een een account aan. In deze app kun je vv. Woudia opzoeken en je eigen teamgegevens activeren. Alle vereniging- en teaminformatie is dan op ieder moment voor je beschikbaar.

Wij zijn altijd bereid vragen te beantwoorden. Stuur een mail met je vragen naar [email protected]

Bekijk het filmpje van de ‘Voetbal-2-daagse‘ om alvast in de sfeer te komen. Een groep enthousiaste Woudianen organiseert dit jaarlijks voor onze jeugd.

Afmelden?

Wil je jezelf afmelden of overschrijven naar een andere vereniging? In beide gevallen moet dit worden doorgegeven aan de ledenadministratie voor 15 juni. 

Indien je adres, telefoonnummer of mailadres wijzigt, dien je dit ook door te geven aan [email protected]

Groetjes,

De jeugdcommissie v.v. Woudia

Aanmeldingsformulier:

    Ben je momenteel lid van een andere voetbalclub?
    NeeJa

    Bij het lid worden van Woudia hoort ook een vrijwilligerstaak. Welke spreekt u het meest aan?

    De Woudia-jeugd traint 2 keer per week en speelt 1 wedstrijd in het weekend. Het is ook mogelijk om alleen mee te trainen.
    Mijn voorkeur gaat uit naar: