Lid worden

Lid worden van Woudia!

Lijkt voetballen je leuk en wil je dat doen bij een vereniging die er veel voor doet om het naar je zin te maken, meld je dan aan bij Woudia. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier hieronder. We waarderen het zeer wanneer één of beide ouders zich als vrijwilliger inzetten voor de vereniging. Op de website vind je onder het kopje Vrijwilligerstaken meer informatie .

Ben je een jongen of meisje in de leeftijden van 5 tot en met 18 jaar, dan ben je van harte welkom bij Woudia. Meisjes vanaf 13 tot en met 16 jaar spelen in een meisjesteams.

Contributie
De contributie is voor een heel seizoen en daarvoor krijg je training van gemotiveerde en enthousiaste jeugdtrainers, speel je twee competities in een team waarin je mogelijk veel goals maakt en kampioen kan worden en worden leuke activiteiten georganiseerd. Tevens wordt voor de wedstrijden de voetbalkleding (shirt, broek en sokken) door Woudia verzorgd. Je dient alleen te zorgen voor voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding.

Meetrainen?
Heb je nu al zin? Kom dan eens kijken bij een training of een wedstrijd van je leeftijdsgenoten. Je mag altijd een keer gratis meetrainen, maar laat het ons wel van te voren weten dat je komt. Kinderen van 5 jaar mogen één seizoen op woensdagmiddag gratis een uurtje trainen bij de mini’s (CL). Kom in beweging en meld je aan bij onze jeugdopleiding!! 

Wij zijn altijd bereid vragen te beantwoorden. Stuur een mail met je vragen naar [email protected]

Groetjes,

De jeugdcommissie v.v. Woudia

Aanmeldingsformulier:

    Ben je momenteel lid van een andere voetbalclub?
    NeeJa

    Bij het lid worden van Woudia hoort ook een vrijwilligerstaak. Welke spreekt u het meest aan?