Lid worden senioren

Lid worden van Woudia!

Lijkt voetballen je leuk en wil je dat doen bij een vereniging die er veel voor doet om het naar je zin te maken, meld je dan aan bij Woudia. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier hieronder. We waarderen het zeer wanneer jij je inzet voor de vereniging. Op de website vind je meer informatie wat je als lid kan doen bij de vereniging..

Contributie
De contributie is voor een heel seizoen en daarvoor krijg je training van gemotiveerde en enthousiaste trainers, speel je competitie in een team waarin je mogelijk veel goals maakt en kampioen kan worden en worden leuke activiteiten georganiseerd.

Tevens wordt voor de wedstrijden de voetbalkleding (shirt, broek en sokken) door Woudia verzorgd. Je dient alleen te zorgen voor voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding!

Meetrainen?
Heb je nu al zin? Kom dan eens kijken bij een training of een wedstrijd van Woudia. Je mag altijd een keer gratis meetrainen, maar laat het ons wel van te voren weten dat je komt.

Kom in beweging en meld je aan bij Woudia! Aanmelden bij voorkeur vóór 1 april maar in ieder geval vóór 1 mei.

Installeer de voetbal.nl app op je telefoon en maak een een account aan. In deze app kun je vv. Woudia opzoeken en je eigen teamgegevens activeren. Alle vereniging- en teaminformatie is dan op ieder moment voor je beschikbaar.

Wij zijn altijd bereid vragen te beantwoorden. Stuur een mail met je vragen naar [email protected]

Afmelden?

Wil je jezelf afmelden of overschrijven naar een andere vereniging? In beide gevallen moet dit worden doorgegeven aan de ledenadministratie voor 15 juni. 

Indien je adres, telefoonnummer of mailadres wijzigt, dien je dit ook door te geven aan [email protected] 

Groetjes,

v.v. Woudia

Aanmeldingsformulier:

    Ben je momenteel lid van een andere voetbalclub?
    NeeJa