Dames 7×7: Lid worden

7X7 VROUWENVOETBAL
7×7 voetbal is voor velen de perfecte voetbalvorm: voor speelsters met een drukke agenda die niet meer wekelijks willen spelen, voor speelsters die geen genoeg van voetbal kunnen krijgen en op zoek zijn naar een extra speelmoment, of teams die door een terugloop van het aantal leden geen elftal meer op de been kunnen brengen. Waarom? Lees de voordelen hieronder.

DE GROOTSTE VOORDELEN VAN 7X7 VOETBAL OP EEN RIJ
Omdat je 7 tegen 7 speelt heb je minder speelsters nodig
7×7 voetbal speel je recreatief; gezelligheid staat voorop en je kunt zelf kiezen of je met en tegen leeftijdsgenoten speelt of niet
Je bepaalt zelf hoe vaak je speelt; iedere week in een vaste competitie of een paar keer per jaar op een doordeweekse avond
Verminder blessures; 7×7 voetbal speel je op een half veld en slidings zijn niet toegestaan.

Deze voetbalvorm kent een reeks van minimaal vier speelrondes op vrijdagen (of op verzoek in het weekend) in het voorjaar (februari tot en met april) en/of najaar (september tot en met november). Elke vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen uit de poule. Het uitgangspunt van deze opzet is om te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken. Omdat het aantal speelmomenten beperkt is, is de reeks ideaal voor speelsters die voetbal lastig kwijt kunnen in hun drukke agenda, maar ook voor speelsters die op zoek zijn naar een extra speelmoment naast het reguliere voetbal. De 7×7 voorjaar-en najaarssreeks wordt aangeboden in de leeftijdscategorie 35+.

Alle wedstrijden spelen in een voor- of najaarsronde kost totaal €40,- per ronde. Hieronder kan je direct lid worden. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met [email protected].