post

Uitslagen oefenwedstrijden Woudia 1 (ALC en Valken)

Woudia – ALC

Op donderdag 25 augustus speelde onze club uit Westwoud een oefenwedstrijd tegen ALC uit Abbekerk. De oude ploeg van onze nieuwe hoofdtrainer Kees Broers.

Het is een stroeve wedstrijd van beide kanten. Er wordt weinig gecreëerd en daarom is het niet een amuserende wedstrijd voor de tientallen bezoekers die hier op Woudlust langs de lijn staan. Ondanks dat het een oefenwedstrijd is ontstaan er gedurende de wedstrijd een aantal opstootjes. Dat is toch opmerkelijk, maar als je naar de twee teams kijkt is het eigenlijk totaal niet verrassend dat het kan gebeuren. Het gaat er namelijk soms hard aan toe in de duels.

ALC scoort in de tweede helft uit een mooie aanval de 0-1. Dat is ook wel het enige hoogtepunt uit de gehele wedstrijd. Na de wedstrijd werd deze verloren partij in de kantine gevierd alsof we gewonnen hadden. Maar dat had misschien wel met de aankomende kermis te maken.

Gr. Gonzalez B.

Valken – Woudia

Gister moest het vlaggenschip van Woudia in de avond voetballen in Venhuizen op het mooie complex van De Valken. De mannen hadden woensdag na de kermis nog een zware training gehad om al het kermiszweet eruit te lopen en mochten dus een dag later alweer aantreden tegen het altijd moeilijke Valken. De eerste helft van de wedstrijd was slordig van beide kanten waarin De Valken iets sterker waren. Dit resulteerde ook in de 1-0. Woudia wist niet veel te creëren naast een bal die van de lijn moest worden gehaald.

In de tweede helft was het een stuk beter van Woudia kant, het stond goed achterin. De bal ging goed rond van kant na kant. Na een minuut of 60 viel dan ook de verdiende gelijkmaker. Lars Kuipers schoot binnen na een mooie voorzet van Luuk de Boer. Dit gaf Woudia vertrouwen en ook qua conditie deed Woudia niet onder. Uiteindelijk is er helaas niet nogmaals gescoord en is deze laatste oefenwedstrijd voor de eerste bekerwedstrijd geëindigd in 1-1!

Gr. Court 8