post

We zijn weer van start!

Zo hebben we heerlijk relaxed vakantie en zo zijn we weer van start. En hoe! Waar woensdagavond enthousiaste spelers flessen ophaalde voor de flessenactie, trapte we gisteravond gezamenlijk letterlijk het seizoen af door gezellig een balletje te trappen. Er waren spelletjes, parcourtjes, wedstrijdjes.. heel gezellig allemaal. Ook werd er nog gestreden om de penaltybokaal van seizoen 21/22 met als trotse winnaar: Steffen Breg!

De teamfoto’s zijn weer gemaakt, de tenues uitgedeeld, shirts gepast voor de komende voetbal-2-daagse (herfstvakantie), kortom… we zijn er dus weer helemaal klaar voor. En dat bleek want vanmorgen zijn de eerste wedstrijden alweer gespeeld. Fijn om weer van start te zijn. De jeugdcommissie van Woudia wenst een ieder een fantastisch voetbalseizoen!