post

Coronabeleid bij Woudia: QR-scans in de kantine

We hebben er zin in! Maar, zoals jullie weten hebben we ons te houden aan de regels die gesteld zijn door de overheid. Na overleg hebben we het volgende besloten:

Zaterdag
De dag dat jeugd speelt, zullen alle versnaperingen vanuit de kantine worden verkocht voor afhaal, om deze onder de luifel te nuttigen. Zo blijft iedereen buiten en is het scannen van de QR-codes niet nodig op deze dag! Bij afhalen is het scannen van een QR-code namelijk niet nodig.

Zondag
Tijdens de dag dat Woudia en DTS tegen de Valken spelen, hebben we de kantine ingedeeld in twee delen. Het voorste gedeelte is beschikbaar om drankjes af te halen en weer naar buiten te gaan. Hiervoor is geen scan nodig. Het achterste gedeelte, duidelijk verdeeld door een zichtbare lijn, is alleen beschikbaar voor mensen die in het bezit zijn van een QR code.

Ben je niet in het bezit van een QR code en wil je toch achterin de kantine zitten? Maak dan snel een afspraak op www.testenvoortoegang.org. Hier kan je gratis een test doen en volgt er binnen 2 uur een uitslag.

Geen QR-code betekent geen toegang tot het achterste gedeelte van de kantine. Hier wordt actief op gecontroleerd en gehandhaafd. Maar allereerst doen we een beroep op het gezonde verstand.

Bij klachten verzoeken wij u om niet naar Woudia toe te komen en een test af te laten nemen.

Tot zaterdag en zondag!