post

Zondag 26 september: Woudia 1 – de Valken 1 met live muziek van Enrico Kors!

Het gaat allemaal weer een beetje beginnen. En dat is goed nieuws! Natuurlijk zijn er een aantal regels waar we ons aan dienen te houden, zoals het meenemen van onze QR code, maar dat zal de pret niet drukken!
Na de succesvolle overwinning van afgelopen zondag wordt het tijd voor de eerste competitiepot. En niet zomaar eentje! We ontvangen de Valken 1 thuis om 14.00 uur. En niet alleen wij, maar ook DTS ’48 krijgt de Valken al een half uurtje eerder op bezoek. Een dag vol sport waar je eigenlijk aan twee ogen niet genoeg hebt.

Gelukkig zijn het niet alleen de ogen die de kost gegeven worden, maar ook de oren zijn we niet vergeten! Enrico Kors zal namelijk vanaf half 4 op het overdekte terras komen optreden. Een echte, echte Woudiaanse zondag zoals ze ooit bedoeld waren. Het leven is weer begonnen! We zien jullie graag allemaal op Sportpark Woudia aanstaande zondag!

Heb je klachten? Blijf dan wel thuis en zoek het niet op! Zo kan iedereen nog heel lang blijven genieten van deze fantastische zondagen.