post

Jeugdnieuws juli

JEUGDAGENDA 2020-2021

Week van 17 augustus    Starten de trainingen

28 augustus 2020          Openingsavond jeugdteams, o.a. spullen ophalen

29 augustus 2020          Eerste jeugdwedstrijden voetbalseizoen 2020/2021

Teamindeling nieuwe seizoen: het was weer een uitdagende puzzel om de teamindeling voor volgend seizoen rond te maken. We hebben geprobeerd om iedereen zo goed mogelijk in te delen en voor alle teams voldoende trainers en coaches te hebben. De teamindeling staat inmiddels op de  site. Zoals je kunt zien zijn er hier en daar nog enkele open plaatsen voor trainers en coaches. Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om deze ook zo snel mogelijk in te vullen. Als het je leuk lijkt om een van deze plaatsen in te vullen, dan zijn wij daar heel blij mee. Neem dan even contact op met iemand van de jeugdcommissie, of stuur een mail naar [email protected]. Bij een aantal teams is er een krap aantal spelers, we kunnen dus ook nog wel enkele nieuwe leden gebruiken! Als je iemand kent die nog geen lid is van Woudia, maak deze dan enthousiast om lid te worden. Vertel hoe leuk het is om bij Woudia te voetballen en vraag of ze een paar keer (gratis!) komen meetrainen om dit te ontdekken!

Start trainingen: de trainingen gaan weer van start in de week van 17 augustus. De trainers kunnen (bijv. i.v.m.  vakantie) echter iets anders afspreken met jullie. Houdt elkaar dus op de hoogte! Het trainingsschema zal binnenkort op de site worden gezet.

Openingsavond seizoen 2020-2021: de openingsavond voor het seizoen 2020-2021 staat in principe gepland op vrijdagavond 28 augustus 2020. We zeggen “in principe”, want het is natuurlijk wel afhankelijk van wat op dat moment de mogelijkheden hiervoor zijn i.v.m. de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Noteer deze datum alvast, verdere informatie volgt nog!

Woudia clinic De WestWijzer: we hebben kort geleden aan de leerlingen van De WestWijzer een voetbalclinic gegeven. Dit was een groot succes! In totaal waren er circa 60 kinderen die bij Woudia  even lekker samen kwamen voetballen. We hoorden enthousiaste geluiden en hopen natuurlijk dat de kinderen die nog geen lid zijn, enthousiast zijn geworden om bij Woudia te komen voetballen en zich als lid gaan aanmelden! Als je interesse hebt, maar het nog niet zeker weet, mag je na de vakantie een aantal keer (zonder kosten!) komen meetrainen om het voetballen nog beter te leren kennen. Stuur dan even een berichtje naar [email protected] met daarin je naam etc. Dan nemen we contact met je op om dit verder af te spreken.         

DEEN Sponsor Actie: van 16 augustus t/m 5 september is er een speciale editie van de DEEN Sponsor Actie. We hebben ons aangemeld voor deze actie en hopen dat we mogen deelnemen! Zodra dit bekend is volgt verdere informatie over deze mooie actie.          

Wijziging samenstelling jeugdcommissie: aan het eind van het seizoen 2019-2020 stoppen Nicolette Bijlsma en Jos Dekker als lid van de jeugdcommissie. Beiden hebben zij jarenlang deel uitgemaakt van de jeugdcommissie en heel veel voor onze jeugdleden gedaan. Wij vinden het dan ook heel jammer dat we deze ervaren krachten moeten missen! De werkzaamheden en taken van Nicolette zijn opnieuw verdeeld en we hebben een goede opvolger voor de secretaris gevonden in de persoon van Roos Broers. Wij bedanken Nicolette en Jos voor hun jarenlange inzet en wensen Roos veel succes en plezier bij het werk voor de jeugdcommissie.

Vakantie: afgelopen seizoen is een heel bijzonder seizoen geweest dat heel anders is verlopen dan dat we vooraf hadden bedacht. We hopen dat de komende periode het virus onder controle blijft en dat het “gewone (voetbal)leven” weer zijn gangetje kan krijgen. Maar eerst nu even genieten van de vakantieperiode, die wellicht ook anders dan gebruikelijk zal zijn. De jeugdcommissie wenst iedereen een hele mooie vakantie!  

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.