post

Twee van de drie oefenwedstrijden achter gesloten deuren.

Op last van de aangescherpte maatregelen vanuit de KNVB en de aansluitende beslissing van FC Volendam omtrent het Coronavirus, zullen de geplande wedstrijden Woudia All Stars – FC Volendam én FC Volendam – Vitesse achter gesloten deuren gespeeld worden op Sportpark Woudia. Voor deze wedstrijden zullen geen tickets worden verkocht en het terrein zal niet toegankelijk zijn.

FC Volendam – FC Groningen
De aanwezigheid van publiek tijdens de wedstrijd FC Volendam – FC Groningen is wel veroorloofd en de ticketverkoop hiervan zal volgen via de online kanalen van zowel Woudia als FC Volendam. Wij willen vragen de website of social media kanalen van Woudia scherp in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Houd altijd woudia.nl/volendam in de gaten voor de laatste updates.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.