post

Woudia zaalvoetbaltoernooi!

Wanneer: Zaterdag 04 Januari
Waar: Sporthal de Kloet
Voor wie: Jo15-1, Jo14-1, Jo12-1, Jo11-1,
Jo10-1, Jo9-1, Jo8-1 en Mini’s/CL

Ook dit seizoen organiseren we als JC van Woudia weer een zaalvoetbaltoernooi. I.v.m. met de beschikbaarheid van de sporthallen vind deze plaats na de kerst en oud en nieuw.
Vanaf 12.00 tot 17:30 kunnen we genieten van mooie partijen tussen de jeugdspelers van Woudia. Dit jaar zal het toernooi plaatvinden in De Kloet in Bovenkarspel.

Uiteraard gaan we er vanuit dat iedereen mee doet, maar wanneer je op vakantie bent of om wat voor reden er niet bij kan zijn, dan graag tijdig afbericht geven aan je begeleider. (vóór 15 december)
Dan kunnen wij bij de indeling van de teams daar rekening mee houden.
Aan de begeleiders het verzoek om de afberichten uiterlijk 15 december door te geven aan Marco Snip (contactgegevens zie hieronder)Bij geen afbericht gaan we er vanuit dat je erbij bent en zullen we je indelen..

Zorg ervoor dat je deze dag zowel een rood als een wit shirt bij je hebt en zaalschoenen.De speeltijden zullen een week voor aanvang van het toernooi op de Woudia website worden gepubliceerd.
Graag 20 minuten voor het starten van de eerste wedstrijd aanwezig en je melden bij je begeleider van die dag. De teamindeling en begeleider wordt op de dag zelf bekend gemaakt en zullen worden opgehangen rondom de zaal en kleedkamers.

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Marco Snip
[email protected]
06 421 58 591

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.