post

Het Woudia weekend van 3 november

Afgelopen weekend is er weer lekker gevoetbald door de verschillende teams van Woudia. Het vlaggenschip van Woudia had een vliegende start in De Wheere tegen DWB. Zo stonden ze na een paar minuten al op een 0-1 voorsprong. Daarna zakte de ploeg wat weg en zodoende eindige de eerste helft met een 2-1 achterstand. In de tweede helft pakte de Woudia de draad weer op en de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. Woudia 2 had een beter resultaat en stonden zelfs na de eerste helft met 4-1 voor. Uiteindelijk is deze wedstrijd in 4-3 winst voor Woudia 2 geëindigd.
Overige uitslagen van de senioren:
Woudia 3 – Hauwert: 3-1
Woudia 4 – Blokkers: 4-2
Always Forward – Woudia 5: 7-3
SEW – Woudia 45+: 3-1
Winkel/Con Zelo – Woudia VR1: 0-1 (voor het uitgebreide en leuke verslag elke week kun je terecht op de speciale Facebook pagina van de dames: Woudia Vrouwen 1)

Woutertje B.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.