post

Woudia – De Valken


From Woudia – De Valken. Posted by Woudia on 4/14/2019 (35 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Halverwege de 1e helft staat het nog 0-0. Woudia lijkt licht de overhand te hebben. Valken in Westwoud op jacht naar punten, nog 0-0, wel afstandschot Remon Leeuw maar zonder venijn. Kopbal Sjors op de lat. Jammer. We gaan met 0-0 de rust in. De ploegen doen weinig voor elkaar onder. Een prachtige oude opmerking van een supporter: ” Boerenkoolvoetbal”. We zijn weer begonnen. Hopelijk wordt het spel in de 2e helft beter. In de 56e minuut gooit Bob de bal hoog voor de pot waaruit Sjors keurig in kan koppen. 1-0. Toch nog een blij moment. Ruud troggelt de bal af maar treft uiteindelijk het zijnet. Woudia zet de ongeslagen reeks voort door met 1-0 van De Valken te winnen. Goede zaken gedaan vandaag. Met voetbal had het allemaal niet zoveel te maken, maar de 3 punten zijn voor Woudia.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.