post

Woudia MO17-1 en JO19-2 op 14 april 2019 Sportpark Woudlust


From MO-17 en JO-19-2 op 14 april 2019. Posted by Woudia on 4/14/2019 (63 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Op Sportpark Woudlust wordt door meer dan alleen het 1e “mannen”elftal gespeeld. Vandaag speelden de JO19-2 tegen Limmen JO19-3. Uitslag 3-5. Een rommelige wedstrijd van de Woudianen, veel balverlies en veel ruimte biedend aan de tegenstander. Volgende wedstrijd nieuwe kansen tegen Grasshoppers, met hopelijk wat meer supporters.
Op het andere veld speelden onze talenten van MO17-1 tegen a.v.v. Zeeburgia MO17-2. Een wedstrijd waarbij menige vleeswaren en ziektes over het veld vlogen. De meiden van Woudia maakten zich hieraan niet schuldig, hielden het hoofd koel en boden lang op een goede manier weerstand. Ondanks het verlies konden ze met opgeheven hoofd het veld verlaten. Meiden, volgende keer veel succes en meer spel plezier tegen VVS ’46 in het altijd gezellige Spanbroek. En supporters: ook bij minder warm weer zijn jullie welkom.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.