post

Grando Keukens & Bad nieuwe hoofdsponsor Woudia vanaf nieuwe seizoen

Vandaag is tijdens de nieuwjaarsborrel bekend geworden dat Grando Keukens & Bad Hoorn de nieuwe hoofdsponsor wordt van VV Woudia vanaf het aankomende seizoen 2019/2020. Doordat beiden partijen een gezonde ambitie hebben en erin geloven dat ze elkaar aan kunnen vullen in de regio, is deze mooie deal voor een periode van vier jaar gesloten. In de aankomende periode zal bekend worden hóe Woudia en Grando samen gaan werken in de toekomst. De huidige hoofdsponsoren JOZ en HO Schouten zullen aanblijven als sponsor van Woudia waarmee de vereniging uiteraard ontzettend blij is!

Bent u ook geinteresseerd geraakt over het worden van sponsor bij onze vereniging? Klik dan hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.