post

De Valken 1 – Woudia 1

Valken 1 – Woudia 1 is begonnen, het is droog en winderig, maar een redelijk goed bespeelbare grasmat staat de mannen ter beschikking. Nr. 3 van Valken, net ingevallen voor een geblesseerde ploeggenoot, krijgt rood na neerhalen van doorgebroken Arjen. Thomas Sijm schiet de vrije trap van 30 meter in 1 keer binnen. 0-1. De Valken, met een man minder, laat zich van zijn goede kant zien, Woudia komt goed weg: Bob haalt bal van de doellijn. We gaan met 0-1 de rust in. Woudia weet vooralsnog de man meer situatie niet in veldoverwicht uit te drukken en laat een aantal kansen onbenut. Beide teams bezitten vanmiddag een keeper in vorm. Tom Besseling, De Valken, met zijn zoveelste goede ingreep als goalie. Het gaat nog steeds gelijk op ondanks 10 tegen 11 man. Thomas Sijm drukt nog meer zijn stempel op de wedstrijd door dit maal van 20 meter uit te halen en te scoren. 0-2. Man of the Match? Woudia krijgt nog zeker 3 kansen 1 op 1 op de keeper maar die gaan er niet in. In de laatste minuut geeft Bob Appelman hoog voor op Lars Kuipers die keurig inkopt. Woudia doet goede zaken in Venhuizen en wint met 0-3. mede door goed keeperswerk van Rick, hard werken en als man of the Match Thomas Sijm, die als beloning voor de camera van Weef een interview mag ondergaan. Op naar de volgende wedstrijd, tegen RKEDO op ons eigen sportcomplex Woudlust, waar we, zonder gevloek en getier langs de lijn, hopen de 1e driepunter thuis te scoren.


From De Valken 1 – Wooudia 1. Posted by Woudia on 12/10/2018 (45 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.