post

Woudia JO11 G1 – De Blokkers JO11-2

Woudia JO11-1G Najaarskampioen!

Zaterdag 8 december was een spannende dag voor de jongens en het meisje van de JO11. Zou het vandaag dan ook echt lukken om kampioen te worden?
Na een wervelende seizoensstart in de eerste bekerronde, waar ze eindigden als poule winnaar, gingen ze door naar de 2e ronde. Hierin werden de tegenstanders ook steeds beter en uiteindelijk bleken deze een maatje te groot om door te kunnen ‘bekeren’.
Gelukkig was ook de reguliere competitie begonnen. De eerste wedstrijd werd er hard gewerkt in de eerste helft en met rust keek Woudia JO11 tegen een grote voorsprong aan. Helaas ging het in de tweede helft iets minder goed en kwamen de Woudianen zonder punten thuis (tweedehelft vrees ofzo?).
Er werd geleerd van deze eerste competitie wedstrijd en het team bleef positief en enthousiast voetballen. Het overtikken met de bal, elkaar vinden met de passes en uiteindelijk scoren, Woudia JO11 heeft er talent voor. Dat betekende ook dat alle wedstrijden in de competitie werden gewonnen en eentje gelijk gespeeld.

Vandaag trof JO11 buurtclub De Blokkers op het mooie Woudlust complex. De wedstrijd begon goed, al vlug scoorde Woudia de 1-0. Net voor rust maakte De Blokkers de gelijkmaker, 1-1. Met gespannen gezichten gingen de mannen en dame de kleedkamer in. Gelukkig gingen coaches Lars en Michèl ook mee en zorgde ervoor dat de spelers weer precies wisten wat ze de tweede helft moesten doen.
Na de limonade en de peptalk begon Woudia meteen met een doelpunt! 2-1!! Snel daarna nog een 3-1. Er werd veel gevoetbald op de helft van De Blokkers maar plotseling uit de counter komt een spits van De Blokkers op keeper Arjan af, met een paar schijnbewegingen valt er een doelpunt voor De Blokkers, 3-2.
Woudia maakt het spannend! Ze zorgen er gelukkig wel voor dat er nu meer verdedigers achterin blijven, hoewel ze vooral in de voorhoede aan de bal zijn. Er worden heel veel schoten op de keeper van De Blokkers afgevuurd, maar helaas steeds naast, over of recht in de handen van de (goed keepende) keeper. De JO11 laat goed zien hoe ze elkaar weten te vinden, ze samen hard blijven werken op het veld en steeds weer opnieuw de aanval opbouwen. Mooi spel om te zien!
Gelukkig even na elf uur fluit de scheids het eindsignaal en klinkt het ‘We are the champions’ voor de nieuwbakken JO11 Kampioenen!
In een woordje van de JC voorzitter worden de spelers in het zonnetje gezet met woorden, bloemen en wat lekkers, de coaches Lars, die het team wekelijks ook traint en Michèl krijgen ook een bosje bloemen en een bedankje voor hun inzet ook hebben zij gezorgd voor een mooi vaantje als aandenken voor de JO11. Daarna volgt een korte fotosessie door onze huisfotograaf Alex. Het feestje word voorgezet in de kleedkamers op het complex, waar het traditionele doucheritueel met tenue aan word afgewerkt. Na een berg felicitaties van de opa’s, oma’s, pappa’s, mamma’s en de andere in grote getale toegestroomde toeschouwers, gingen de spelers terug huiswaarts om nog lang na te genieten van dit prachtige avontuur.


“Kampioenswedstrijd”

From Woudia JO11-1G – De Blokkers JO11-2. Posted by Woudia on 12/10/2018 (137 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.