post

Jeugdnieuws

JEUGDAGENDA 2018-2019

22 december 2018         Woudia zaalvoetbaltoernooi in de Sluis

15 juni 2019                   Woudia jeugdtoernooi

16 juni 2019                   Penaltybokaal en mixtoernooi

Fietsen parkeren: Zoals jullie hebben gezien zijn er bij het trainingsveld nieuwe lijnen getrokken om de fietsen achter te parkeren. En dat doen jullie heel goed, onze complimenten daarvoor! Het is belangrijk dat jullie je fietsen goed achter de lijnen blijven parkeren zodat in geval van calamiteiten de ambulance goed bij het trainingsveld kan komen.

Fietsverlichting: Nu we het toch over de fietsen hebben: houden jullie aandacht voor jullie fietsverlichting? Zorg dat al je verlichting werkt en zet deze aan als je voor en na de training in het donker fietst, zodat je goed zichtbaar bent!

Gebruik zaal de Schalm bij afgelasting wedstrijden: Als de wedstrijd is afgelast, of er is geen wedstrijd gepland maar je wilt toch met je team even lekker voetballen, kun je hiervoor 3 keer per seizoen gebruik maken van de sportzaal van de Schalm. Dit geldt voor alle jeugdteams t/m de JO15 pupillen. Deze teams hebben de mogelijkheid om samen met hun begeleider de sportzaal van de Schalm 3 x te gebruiken op de zaterdag (tenzij er al een andere reservering is op dat moment) in de maanden december t/m februari. Als je hiervan gebruik wilt maken dan kan de begeleider contact opnemen met Michèl Rood op telefoonnummer 06-10898046 of 0228-721904.

Teamactiviteit: Hebben jullie al plannen gemaakt om tijdens de winterstop een leuke teamactiviteit te gaan doen? Willen jullie ons er dan van laten meegenieten door een stukje en eventuele foto’s naar ons te mailen om op de site te plaatsen? Dit kan naar [email protected] Alvast bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.