post

Woudia 5 – Strandvogels 3

Er is een hoop gebeurd sinds de laatste keer dat er een artikel in de pers is verschenen omtrent Woudia 5. Zo heeft Bart Oud begin vorig jaar het trainersstokje overgenomen van zijn broeder Robin.
Wij spraken Bart na zijn aanstelling als hoofdcoach, hij had het volgende te melden over zijn benoeming. “ ik zeg niet dat ik een net zo getalenteerde coach ben als Louis van Gaal, maar kwalitatief komt Louis wel redelijk in de buurt van mijn kunnen.´´

Daarnaast heeft de technische staf van Woudia 5 enthousiast deelgenomen op de transfermarkt.
Zo zijn onder meer voormalig topvoetballers Pedro, Stam en Bruijns aangetrokken. Pedro kent u wellicht nog van zijn tijd bij Barcelona en Chelsea. Stam voormalig mannetjesputter bij onder andere AC Milan en Manchester United beschouwd de overgang naar Woudia 5 als een stapje omhoog. Bruijns, voormalig speler van onder ander Excelsior, Feyenoord en OSG Nice, was ook erg tevreden over zijn overstap. Op de persconferentie vertelde hij dat hij ernaar uit zag om de nodige verdedigende kwaliteiten op te doen onder de begeleiding van topverdedigers zoals Bas van Engen en Thijs Appelman.

Na deze korte update is het tijd voor de orde van de dag. Er is namelijk ook nog gevoetbald op sportpark de woudlust. Op deze herfstachtige zondagmiddag betraden de mannen van Woudia 5 onder een regen van applaus de voetbaltempel die het B-veld heet. De competitie begon, Strandvogels 3 op het programma. De start van de competitie is altijd een verhitte strijd en dus begonnen de mannen fanatiek.
Dit resulteerde al binnen 5 minuten, en om en na bij rond de tijd dat Pedro de kleedkamer uit kwam lopen in een treffer van Mike.  De kop was eraf, en ook de Strandvogels leken hier last van te hebben gehad. De vogels wisten het een minuut of 20 droog te houden totdat de arbiter een (terechte) strafschop toekende na een overtreding op flankenflitser Frank. Mike mocht aanleggen, en dit resulteerde in de 2-0. Hierna was het hek van de dam, al snel kopte Marijn uit een vrij trap de 3-0 tegen de touwen. Bart Wagenaar nam de 4-0 voor zijn rekening. Zijn verwoestende uithaal was de keeper te machtig. Mike maakte er 5-0 van, en de scheidsrechter floot voor rust.

Na de thee zakte het tempo iets in bij de mannen in het wit. Uiteindelijk wist Frank nog 2x te prikken. Na 90 minuten stond er een ferme 7-0 op het scorebord. Zeven doelpunten en een clean sheet, een goed begin zou je kunnen zeggen. Echter, Coach Oud gaf na de wedstrijd aan: “We hadden hier gewoon met dubbele cijfers moeten winnen, maarja weer gepruts voorin. ‘’

Al met al een geslaagde middag op sportpark de woudlust. Wij bedanken onze trouwe fans voor de geweldige ambiance op deze zondagmiddag en hopen jullie volgende week te kunnen verwelkomen op het sportpark van SEW. Om 10 uur trappen we af tegen SEW 5 in Nibbik.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.