post

Bekerloting Woudia 1 bekend!

Na een gelijkspel tegen DWB en winstpartijen tegen MOC en Hauwert, wist Woudia 1 zich te plaatsen voor de 1e ronde van het KNVB districtsbekertoernooi. Vooral de winst op derdeklasser Hauwert maakte indruk en alle ogen waren dan ook gericht op de loting afgelopen woensdag in Zeist.

Hierin werd duidelijk dat Woudia op 25 oktober een uitwedstrijd gaat spelen tegen 3e-klasser VV Bergen, een tegenstander van formaat. VV Bergen promoveerde vorig jaar ten koste van SC Dynamo van de 4e naar de 3e klasse en zal op papier worden aangewezen als favoriet voor de bekerkraker. Voor Woudia de taak om dezelfde hoeveelheid strijd op te brengen als tegen Hauwert en zo de volgende 3e-klasser op te vreten.

25 oktober: VV Bergen – Woudia 1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.