post

2 juni: Westwouds Voetgolf Kampioenschap 2018

De zaterdagavond voor het Mixtoernooi trappen we af met het eerste Westwouds Voetgolf kampioenschap bij v.v. Woudia! Dit gezellige evenement voor jong en oud zal op 2 juni om 19.00 gaan beginnen! Geef jezelf of je team (2 personen) daarom snel op, zodat je zeker mee kan doen en niet op de reservelijst komt te staan! Als je geen teamgenoot kunt vinden, dan word je op de avond zelf ingedeeld worden met een nog nader te bepalen medespeler!

Je speelt, met je teamgenoot tegen andere teams. We spelen verschillende holes op en nabij het Woudia-complex en er zijn individuele prijzen en prijzen voor het beste team te winnen. De kosten bedragen €5,00 per team en in de kantine is er gelegenheid om wat te drinken en een hapje te nuttigen! Inschrijven is mogelijk vanaf 16 jaar en ouder!

Aanmelden kan door een email te sturen naar: [email protected] of door jezelf of je team aan te melden op het Facebook evenement van v.v. Woudia. Graag doorgeven met wie je een team vormt en dan zien we jullie graag allemaal verschijnen op zaterdag 2 juni!

Meld je hier aan op het Facebook evenement!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.