post

Woudiaan Cees Bennis overleden

Afgelopen maandag bereikte ons het trieste bericht dat Cees Bennis onverwachts is overleden. Cees was een echte voetbalman die elk weekend op het Woudia-complex te vinden was. Wij wensen iedereen die dicht bij Cees stonden, met name de kinderen en kleinkinderen, alle sterkte toe.

Cees heeft veel voor Woudia betekend. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de jeugdcommissie. Verder is hij jarenlang begeleider geweest van Woudia A1. Die taak heeft hij vervolgens ook bij Woudia 1 vervuld. Cees was er bijvoorbeeld bij toen Woudia 1 in 1994 via de nacompetitie DWOW versloeg en promoveerde naar de toen nog 1e klasse.

Van Woudia 1 is Cees in al die jaren een trouwe supporter gebleven. Zowel bij uit- als bij thuiswedstrijden was hij van de partij. In de rust en aan het eind van de thuiswedstrijden belde hij met de andere clubs om de tussen- en eindstanden op te vragen. Zo hield hij direct na de wedstrijd het standenbord in de kantine bij en zo was iedereen weer snel op de hoogte.

Cees was tevens supporter van de elftallen waar zijn kleinkinderen Björn en Sherina in voetballen. Zo vertoefde hij dus vrijwel het hele weekend op het Woudia-complex. Wij zullen zijn aanwezigheid langs de lijn missen.

Woudia ontving de volgende rouwkaart, die op verzoek van de familie hieronder staat vermeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.