post

Wat een weekend!

Goedemorgen allen,

Het was me een weekendje wel afgelopen weekeinde. Waar een klein dorp groots kan zijn. Om te beginnen vrijdag het jeugdtoernooi. De zon hoog aan de hemel veel aanloop van veel verenigingen die met hun jeugd kwamen deelnemen ons toernooi. Prachtig om te zien hoe alles perfect georganiseerd was door de Jeugdcommissie, en deze werden gesteund door vele ouders, het verliep perfect.

Op zondag het 35e mix toernooi na 3 jaar mocht het weer gelukkig. Veel leden en oud leden gaven acte de préséance. Het was een bliksemsnel toernooi met een super strak speelschema, dit kon helaas niet anders vanwege de wedstrijd van ons vlaggenschip. Ook hier alles weer top geregeld door de mix commissie met vele vrijwilligers een mooie afsluiting van het seizoen.

En dan als klap op de vuurpijl de beslissingswedstrijd tegen Kismet. Ook hier een perfecte ambiance met een afloop, het leek wel een thriller! Dank naar de groep die de sfeer heeft gemaakt tijdens de wedstrijd, top geregeld en goed gecommuniceerd met het bestuur. En de jeugd achter het doel die bleven zingen prachtig om te zien en te horen.

Maarten en Patrick, bedankt voor het speaken en begeleiden van de scheidsrechters. Ook Ton Dekker die van een veld zo hard als een betonplaat bijna een donsdekenzacht veld heeft gemaakt grote klasse twee dagen werk om het voor elkaar te krijgen, omdat de gemeente het vertikte om het te beregenen.

Prachtig om te zien en te beleven.

Namens het bestuur van vv Woudia.

Jan jong

Voorzitter