post

OUT BV SPONSORT 18 TENUES VOOR WOUDIA 5

Eerder deze maand kwamen de spelers van Woudia 5 in de kantine bijeen om onder het genot van koffie en gebak nieuwe tenues in ontvangst te nemen.

Voorzitter Jan Jong memoreerde hierbij dat Out BV een van de sponsors van het eerste uur is want ondertussen doet de sponsorcommissie zaken met de derde generatie van de familie Out. Voorzitter Jong had in zijn gloriejaren van zijn actieve voetbalcarrière zelf nog in het eerste shirt gespeeld.

Ondertussen hebben het 7e, 5e, 4e en 3e de kleuren van Woudia én Out jarenlang verdedigd.

Voor deze gelegenheid mocht speler/coach Stef Oud het eerste, nieuwe shirt in ontvangst nemen uit handen van de voorzitter en Jos Out die aanwezig was als vertegenwoordiger van het familiebedrijf. Hierna mocht Ian de Vries zijn groen/gele keepersshirt in handen nemen.

Woudia 5 bestaat uit een grote groep jonge spelers die het uitstekend naar de zin hebben tijdens het recreatief voetballen met elkaar. Uiteraard wordt er wel – zoals het hoort – gespeeld om te winnen maar dat is niet de hoofdzaak. In ieder geval zal het aan de tenues niet liggen want die zijn de komende vijf seizoenen prima voor elkaar. Het werd weliswaar een week later voor de elftalfoto kon worden genomen maar dat mocht de pret niet drukken.

Out BV is van oorsprong een agrarisch loonbedrijf, waarbij in de loop van tijd het accent is komen te liggen bij de veehouderij. Daarnaast heeft Out BV een groot machinepark voor grondverzet en -transport, met onder andere mini- en midigravers van 1,5 tot 8 ton, mobiele en rupskranen tot 29 ton en kippers van 2 tot 18 m3. Deze machines worden verhuurd met bediening voor het uitvoeren van werkzaamheden in diverse sectoren, zoals de GWW- en agrarische sector.

www.outbv.nl

V.V. Woudia bedankt Out BV voor de verlenging van de sponsoring en de vlotte afwikkeling ervan.

Staand: Barre Stam, Jorn Conijn, Majel Langedijk, Andy Dekker, Ian de Vries, Jordy Leeuw, Joeri Ruiter, Kay Ruiter, Stef Oud
Gehurkt: Yannick Dekker, Meron Mehari, Peter van der Oudenrijn, Jesse Vriend, Tom Schipper, Thijs Liberg, Cornee de Busser, Robiel Mehari
Niet aanwezig: Leon Meester en Jeroen van Diepen