post

Clubman Cor de Decker overleden

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Cor de Decker onverwachts is overleden. Cor is 67 jaar oud geworden. Cor was een markante man die altijd duidelijk aanwezig was als hij op het vv Woudia complex was. Als oud-speler, keeperstrainer, jeugdtrainer/begeleider, jarenlang lid van de mixtoernooi-commissie en opzichter van de verbouwing van ons complex eind jaren 80, heeft Cor veel voor onze vereniging betekend. Wij hebben deze week een mooi rouwstuk laten bezorgen bij de familie van Cor namens het bestuur en de leden van vv Woudia.

Namens het bestuur,

Jan Jong voorzitter vv Woudia

Ook is aan ons de vraag gesteld door de familie of wij onderstaand bericht willen plaatsen:
Zaterdag 26-11 om 11:15 verlaat Cor voor de laatste keer zijn Westwoud. Wij zouden het als familie prachtig vinden, als er zo veel mogelijk mensen langs het Laantje een laatste groet/eer geven aan onze geweldige man en vader.