post

Tenueuitreiking JO12

Zaterdag jl. was het een drukke dag wat betreft de tenue-uitreikingen: de JO12 werd vandaag in het nieuw gestoken door Ooms Bouw en Ontwikkeling uit Scharwoude. Ooms is een Bouwbedrijf die vele grote woningbouwprojecten in de regio maar ook landinwaarts uitvoert. Daarnaast kunnen ze ook de ontwikkeling verzorgen voor woonwijken. Michél Rood, jeugdcommissie lid en coach van de JO13 is werkzaam bij Ooms en heeft met zijn werkgever gesproken over het sponsoren van een tenue van een jeugdteam bij Voetbalvereniging Woudia en dat wilde dhr. Ooms doen, waarvoor onze hartelijke dank!

De spelers en coaches van de JO12 waren samen met Michel Rood, namens Ooms, aanwezig. Onder het genot van lekkere limo en een gevulde koek, nam het team de mooie nieuwe tenues in ontvangst. We hopen dat de tenues veel geluk blijven brengen, de eerste wedstrijd werd met glans gewonnen! Er werden mooie driehoekjes uitgevoerd op het veld en menig schot op doel trof het net! Goed gedaan! Namens de het team, jeugdcommissie en sponsorcommissie van VV Woudia: OOMS BOUW EN ONTWIKKELING bedankt!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.