post

Schildersbedrijf Klaver steekt JO16 in het nieuw!

Het tenue lag al lange tijd op de plank in de kast, helaas deed Corona het vorige voetbalseizoen de das om en daarmee ook de uitreiking van het Klaver tenue. Gelukkig kunnen we weer lekker ballen en stond ook de uitreiking van het mooie nieuwe “schildersbedrijf Klaver-tenue” op de agenda, afgelopen zaterdag, 5 september.

Het hele team en coach Johan waren aanwezig in de kantine, net zoals de sponsoren Erwin en Sandy Klaver! Blij dat zij ruimte hebben kunnen maken in de drukke agenda! Schildersbedrijf Klaver heeft een mooi nieuw logo, te herkennen aan het kleurige klaverblad. Schildersbedrijf Klaver is al 2 decennia lang sponsor van tenues bij Voetbalvereniging Woudia. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon, daarmee is de traditie van het sponsoren van een tenue in ere gehouden door Erwin! Waarvoor onze hartelijke dank! 

Schildersbedrijf Klaver is gevestigd in Hoogkarspel, zij hebben een grote toonzaal en uitgebreid assortiment en expertise in schilderwerk. Het kleurenpalet op het logo verwijst naar deze expertise. Namens de JO16, sponsorcommissie en jeugdcommissie van VV Woudia bedanken wij SCHILDERSBEDRIJF KLAVER voor het mooie nieuwe tenue!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.