post

Oefenwedstrijd Woudia All Stars – FC Volendam te volgen via Livestream

Na het bericht dat de wedstrijd Woudia All Stars – FC Volendam achter gesloten deuren zal gaan plaatsvinden, hebben we een voor alle fans een mooie oplossing! De wedstrijd aanstaande zaterdag om 16:00 uur live gestreamd worden via het Youtube kanaal van FC Volendam TV. Voor het gemak hebben we hieronder de videospeler geplaatst.

Groot scherm in de Schalm!
Natuurlijk is samen kijken nog veel gezelliger! Daarom heeft de Schalm het grote scherm hangen waar de wedstrijd ook zal worden uitgezonden. Als je wil deelnemen, stuur dan een Whatsapp naar Roel Zilver of bel met de Schalm via 0228-561880 met een reservering voor zaterdag 18 juli om 16:00 uur. De eerste 50 mensen kunnen in het voorcafé kijken. Overige bezoekers zullen in de Tiny Helder zaal dienen te kijken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.