post

Jeugdnieuws juni

Openingsavond seizoen 2020-2021: de openingsavond voor het seizoen 2020-2021 staat in principe gepland op vrijdagavond 28 augustus 2020. We zeggen “in principe”, want het is natuurlijk wel afhankelijk van wat op dat moment de mogelijkheden hiervoor zijn i.v.m. de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Noteer deze datum alvast, verdere informatie volgt nog!

Woudia clinic Pancratiusschool: onze jeugdtrainers Mark en Cas hebben onlangs een voetbalclinic gegeven voor de leerlingen van de Pancratiusschool uit Oosterblokker. Dit was een groot succes! In 2 groepen waren er in totaal ruim 20 kinderen bij Woudia aanwezig om even lekker samen te gaan voetballen. Voor een aantal kinderen was dit een eerste kennismaking met voetballen bij Woudia. We hopen natuurlijk dat het ze goed bevallen is en dat iedereen enthousiast is geworden om bij Woudia te komen voetballen!                         

Trainingen weer hervat: eind april werd bekend gemaakt dat het voor de jeugd weer mogelijk werd om te mogen trainen. Wel onder strenge voorwaarden en de vereniging moest eerst een plan van aanpak gaan maken en dit door de gemeente laten beoordelen. Diverse mensen bij Woudia zijn meteen aan de slag gegaan, hebben met elkaar een goed plan gemaakt en dit bij de gemeente ingediend. Het plan van aanpak is meteen daarna door de gemeente akkoord bevonden en vanaf 29 april mag er door de Woudia jeugd weer getraind worden. En dit gebeurt dan ook weer volop, met veel enthousiasme en ook veel plezier! Heel veel dank aan iedereen die heeft meegeholpen om dit op zo’n korte termijn te kunnen realiseren! Ook willen wij aan iedereen een groot compliment geven voor de manier waarop er momenteel getraind wordt. Trainers en spelers houden zich allemaal heel goed aan de extra regels die zijn opgesteld! Het is heel belangrijk om dit te blijven doen, alleen op deze wijze kunnen de trainingen blijven doorgaan.  

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.