post

Nieuwe tenues Woudia 2 door Burgmeijer’s kozijnen & bouwbedrijf

Afgelopen zondag hebben we in de kantine Burgmeijer’s kozijnen & bouwbedrijf welkom mogen heten tijdens de uitreiking van de nieuwe tenues voor het Tweede elftal van Woudia. Burgmeijer is een van de langste sponsoren van Woudia en weet ook in 2020 dit weer voort te zetten. De vereniging kan niet zonder deze levenslange sponsor en zoals voorzitter Jan al aangaf, hopen we dit nog voor honderden jaren vol te houden. Zondag 1 maart zal het team een teamfoto maken gezamenlijk met de sponsor om 11:00 uur, voordat het team een wedstrijd zal spelen tegen Winkel om 1!:30.

From Tenue uitreiking Burgmeijer’s kozijnen & bouwbedrijf. Posted by Woudia on 2/07/2020 (29 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.