post

Jeugdnieuws

JEUGDAGENDA 2019-2020

6 juni 2020                 Deen jeugdtoernooi

7 juni 2020                 Finale penaltybokaal en mixtoernooi    

3-5 juli 2020               Abbehausen toernooi JO11-1

Douchen na het sporten: we merken dat het steeds vaker voorkomt dat spelers na de wedstrijd niet douchen. Wij vinden dit een verkeerde ontwikkeling. Tijdens de wedstrijd wordt je vies van het gras en/of de modder (kunstgras geeft natuurlijk minder af……..) en werkt (als het goed is) iedereen hard voor de overwinning waarbij het nodige zweet loskomt. Dat is allemaal prima en lekker en hoort bij de (voetbal)sport. Hierbij hoort wat ons betreft ook dat je na de wedstrijd gaat douchen en dan weer schoon en fris bent voor de rest van de dag. Dit is wel zo hygiënisch! Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om wel/niet te douchen. Realiseer je echter wel dat wanneer je na de wedstrijd niet helemaal fris bent/ruikt, je ook anderen tot last bent. Er zijn al situaties bij andere verenigingen geweest dat ouders weigerden om ongedouchte spelers in de auto mee terug te nemen. Dit soort situaties willen wij voorkomen. Daarnaast is douchen na het sporten goed voor het herstel van het lichaam en is het vaak erg gezellig in de kleedkamer dus ook nog goed voor de teambuilding. Redenen genoeg dus om te douchen na het sporten!

Kleedkamers en terrein netjes achterlaten: wij vragen alle teams om de kleedkamers netjes achter te laten na gebruik. Dit geldt zowel bij de thuiswedstrijden als bij de uitwedstrijden. Het is namelijk geen reclame voor Woudia als er bij andere verenigingen een smerige kleedkamer door ons wordt achter gelaten! Om onze eigen accommodatie netjes te houden, verzoeken wij iedereen om geen rondzwervend afval en vuil op het complex en in de kleedkamers achter te laten. Binnen en buiten staan op diverse plaatsen vuilnisbakken om je afval in te doen. Aan het begin van de gang van de kleedkamers staan bezems en trekkers waarmee de kleedkamer en/of douche kan worden schoongemaakt. Het afval en vuil kan in de prullenbak, die in iedere kleedkamer staat, worden gedeponeerd. Het is niet de bedoeling dat voetbalschoenen tegen de muren van de kleedkamers worden uitgeklopt. Bij Woudia (en ook bij andere verenigingen) staan buiten borstels om de schoenen schoon te vegen. Gebruik deze borstels hier voor! Willen de coaches erop toezien dat alles netjes is bij vertrek?

Fietsverlichting: het voorjaar nadert, het blijft al weer wat langer licht, zeker als het mooi weer is. Maar denk toch nog wel even aan jullie verlichting op de fietsen. Zorg dat al je verlichting het goed doet en zet deze aan als je naar en van de training fietst in het (schemer) donker, zodat je goed zichtbaar bent!

Tussenstand Penaltybokaal: natuurlijk wordt er dit jaar ook weer gestreden om de penaltybokaal. Die ook dit jaar weer tijdens het mixtoernooi bij Woudia zijn hoogtepunt bereikt. Want dan mogen degene met de meest gescoorde penalty’s tijdens dit seizoen het tegen elkaar opnemen. Ze mogen dan op het grote doel hun kunsten laten zien en proberen de keeper van de selectie te verschalken.

Het is op het ogenblik nog niet lang duidelijk wie het tegen wie gaat opnemen. Maar we laten hierbij even de tussenstand zien. Dit zijn de personen van jullie team die er nu het beste voor staan. Als je er niet tussen staat, er is nog niets verloren. Probeer op de zaterdagen de penalty’s er in te schieten en wellicht sta jij wel in de finale!

JO8-1
Siem Zwaan 7
Anouk Deken 6
Sem Huisman 6
Bente Sijm 4
JO9-1
Twan Schaap 4
Milan van Westen 3
Stan van den Berg 3
Willem vd Berg Fraterman 3
Stijn Wijnker 3
Jimme Snip 3
JO10-1
Mees Blokker 6
Thijs Bot 6
Menno Liefhebber 5
Wout Zwaan 4
Jelmer Stap 4
JO11-1
Jelte de Vries 5
Collin Balk 5
Jens vd Berg 4
Storm Karsdorp 4
Vince Vreeker 4

Teamactiviteit: gedurende het seizoen kunnen de (begeleiders van de) jeugdteams een teamactiviteit organiseren. Sommige teams doen dit tijdens de winterperiode en andere bijv. als een mooie en gezellige afsluiting van het voetbalseizoen. Woudia stelt per jeugdspeler een vergoeding  beschikbaar voor (een deel van) de gemaakte kosten. Deze bijdrage is EUR 6,– per jeugdspeler. De begeleiders kunnen na afloop van de activiteit de bijdrage aan de penningmeester vragen. Dit kan rechtstreeks ([email protected] of [email protected]), of via iemand van de jeugdcommissie ([email protected]). Willen jullie ons er na afloop ook van laten meegenieten door een stukje en eventuele foto’s naar ons te mailen om op de site te plaatsen? Dit kan naar [email protected] Alvast bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.