post

Woudia JO-15 werkt hard tegen Grasshoppers JO-15

Even een kort verslag van de wedstrijd van vandaag, het was vroeg dit keer 10.00 uur. De mannen hadden er zin in en het zou een pittige wedstrijd worden. We begonnen zoals afgesproken direct fel aan de wedstrijd en kregen veel kansen, maar na 25 minuten werd het toch 1-0 een mooi schot onderkant lat erin. Wat een geweldig begin, maar nu doorgaan en Grasshoppers kreeg wat kleine kansen. In de 34 ste minuut een mooie aanval vanuit het midden naar rechts en werd schitterend  diagonaal ingeschoten 2-0 net voor rust. Even wat drinken en de puntjes op de i. Tweede helft gecontroleerd uitgespeeld met nog een mooi schot op de paal, maar zes minuten voor tijd werd het door een kopbal toch 2-1. Het werd nog even spannend maar door een mooie redding van onze keeper bleef het 2-1. Een mooie overwinning, maar we merken wel dat we er elke wedstrijd hard voor moeten werken, maar iedereen heeft goed gespeeld. Heb je het vandaag gemist? kom volgende week weer kijken want onze supporters hebben we wel nodig. Groetjes de coaches, Michel, Dave en Johan