post

Jeugdnieuws oktober

JEUGDAGENDA 2019-2020

22-23 oktober 2019       Voetbal2daagse

30 november 2019        Sinterklaas bij Woudia voor de CL, JO8 en JO9

4 januari 2020               Woudia zaalvoetbaltoernooi

3-5 juli 2020                  Abbehausen toernooi JO11-1

Opbrengst flessenactie: wellicht heb je het al in De Schakel gelezen; we hebben dit jaar opnieuw een hele mooie opbrengst van de flessenactie. Er is € 950,– aan statiegeld opgehaald! Deze opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling. Wij bedanken iedereen voor de bijdrage en komen volgend jaar graag weer langs!

Voetbal2daagse: op 22 en 23 oktober is in de herfstvakantie weer de jaarlijkse Woudia Voetbal2daagse. Dit worden weer 2 fantastische dagen met trainingen voor jullie voetbaltechnieken en conditie, maar ook leuke spelletjes en natuurlijk heel veel lol met elkaar! Dit jaar is het programma voor het eerst voor de jongste jeugd (JO9 t/m JO14) overdag en daarna voor de oudere jeugd (vanaf JO15) einde middag en avond. We vinden het een heel mooi initiatief om dit nu ook voor de oudere jeugdteams te organiseren! De animo om mee te doen is groot, ik begreep dat er in totaal ruim 80 aanmeldingen zijn, dat is een mooi aantal! Wij hopen dat de weergoden voor mooi weer zullen zorgen en wensen de organisatie en de deelnemers veel succes en heel veel plezier!

Trainingen in de herfstvakantie: in de herfstvakantie zijn er in principe geen trainingen, tenzij de trainer anders met jullie afspreekt. Informeer dus even tijdig bij je trainer.

Fietsverlichting: het wordt weer eerder donker, zeker als het slecht weer is. Graag aandacht voor jullie verlichting op de fietsen. Zorg dat je verlichting het goed doet en zet deze aan als je naar en van de training fietst in het (schemer) donker, zodat je goed zichtbaar bent!

Kleding voor de trainingen: het is alweer oktober, herfst dus en het wordt langzaamaan weer kouder. Het wordt dus weer zaak om je warm aan te kleden, ook tijdens het sporten. Om blessures te voorkomen wordt er daarom direct na afloop van de herfstvakantie in lange broek getraind.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.