post

Dames 35+ in het nieuw!

De oplettende lezer zal vast denken…. ‘alweer?’
Inderdaad, de dames 35+ hebben een nieuw voetbalshirt gekregen mét het juíste logo van de sponsor!
TwinPack ‘professionals in packaging’ heeft ons in het nieuw gestoken.
Daar zijn de dames erg blij mee! Na een jaar te hebben gevoetbald in de ‘test tenues’, bleek ook dat de damesmaten heel anders ‘vallen’ dan de heren…
Dus meteen ook de juiste maten shirts besteld.

Vrijdag 20 september was de vuurdoop voor de dames in dit tenue. We begonnen strijdbaar tegen Dindua, die altijd sterk en strak speelt. Na een aantal mooie reddingen van onze invalkeeper Nicolette, scoorde Dindua toch de 0-1. Woudia heeft er alles aan gedaan om terug te komen. Helaas mocht het niet baten en gingen we na een half uur het veld af zonder de winst.
Dat moest anders, we hadden zo’n beetje heel Westfriesland afgebeld om überhaupt te kunnen spelen vanavond… ziek, zwanger, uit eten, geen oppas….dus twee keer verlies kon écht niet.
De tweede wedstrijd was tegen het ook al sterke WSW. Zij trainen iedere week stond in de krant te lezen… mmm dat is een verbeterpuntje bij de dames 35+, waar vooral plezier (maar ook winst) op het programma staat. We begonnen goed, met nieuwelingen Katinka, Pauline en Lisette in de voorhoede, Ingrid en Ilse afgewisseld door Rosemary op het middenveld en Janneke, Kelly en Sandra in de achterhoede. Katinka was niet te stoppen, iedere bal die in haar buurt kwam, was voor haar. Samen met Pauline een ijzersterk duo. Dat resulteerde in een mooie wedstrijd met veel schoten op doel.
Uiteindelijk was de wedstrijd na 30 minuten beslist, met drie punten in de tas na drie mooie doelpunten liepen we tevreden het veld af.
Op naar 4 oktober, de volgende wedstrijd… en voor in de agenda: 11 oktober THUIS, vanaf 20.00 uur. Tot dan!

(gr. Sandra)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.