post

Jeugdnieuws september

JEUGDAGENDA 2019-2020

22-23 oktober 2019       Voetbal2daagse

3-5 juli 2020                   Abbehausen toernooi JO11-1

We zijn weer begonnen! De vakanties zijn voorbij. Iedereen zit weer (een beetje) in het ritme van school en werk en de eerste voetbalwedstrijden zijn gespeeld. Afgelopen vrijdagavond was de startavond voor de jeugd. Er was een goede opkomst en men was enthousiast over de invulling van de avond. De tassen met de tenues werden uitgereikt, er werden diverse spelletjes en wedstrijdjes gespeeld, teamfoto’s gemaakt en er werd een clinic gegeven door Kim Entius. We kijken terug op een leuke en geslaagde avond! Wij bedanken iedereen die heeft meegedaan en/of meegeholpen deze avond!

Mini Champions League: Op 7 september gaat ook de Mini Champions League weer van start. Alle teams spelen dan bij De Valken. Eerst zullen de tenues aan de teams uitgereikt worden en daarna kunnen ze lekker 2 wedstrijdjes voetballen. Vanaf 14 september zullen de mini’s ook weer regelmatig op ons eigen complex wedstrijden spelen. Op de website www.minichampionsleague.nl staat het wedstrijd programma en ook verdere informatie over deze competitie voor onze jongste voetballertjes.

Flessenactie: Op de woensdag na de kermis is de “statiegeldflessen ophaalservice” van onze jeugd langs de deuren gegaan om iedereen van zijn of haar lege statiegeldflessen te verlossen. De opbrengst is nog niet bekend, er wordt op dit moment namelijk nog hard gewerkt om alle flessen te sorteren. Wij bedanken iedereen die flessen aan ons heeft gegeven of heeft meegeholpen om de flessen op te halen en verder te verwerken!

Voetbal2daagse : Op 22 en 23 oktober is in de herfstvakantie weer de jaarlijkse Woudia Voetbal2daagse. Dit worden weer 2 fantastische dagen met trainingen in voetbaltechnieken, leuke spelletjes en heel veel voetbalplezier! Dit wil je natuurlijk niet missen! Geef je z.s.m. op (vóór 16 september), zodat de tenues tijdig besteld kunnen worden. Zie het bericht over de Voetbal2daagse elders op de site, hierin staat o.a. hoe je kunt aanmelden.

Afgeschermd: Er wonen diverse grote families in Westwoud, dus veel namen komen we vaak tegen. Er is echter 1 familie die we de laatste tijd wel heel erg vaak op de website etc. tegenkomen, dat is de familie Afgeschermd. In bijna alle teams zitten (veel) leden van de familie Afgeschermd en we hebben ook veel vrijwilligers uit deze familie! Al deze leden en vrijwilligers zijn we natuurlijk heel erg blij mee, maar we zouden het heel leuk vinden om te kunnen zien wie dit zijn. Enerzijds is het leuk om te zien welke spelers er in een team zitten, anderzijds is het ook heel handig als je een keer een vrijwilligerstaak wilt ruilen dat je weet wie je kunt gaan benaderen. Daarom verzoeken we iedereen die nu deel uitmaakt van de familie Afgeschermd, om de instellingen voor de zichtbaarheid in de Voetbal.nl-app aan te passen. Je kunt dit heel eenvoudig doen. In de app Voetbal.nl kies je voor: Instellingen, daarna selecteer je: Mijn persoonsgegevens. Helemaal onder in dit scherm zie de mogelijkheden voor: Zichtbaarheid. Als je voor Normaal kiest zijn je naam en foto zichtbaar, als je voor Beperkt kiest is alleen je naam zichtbaar en als je Afgeschermd kiest is niets zichtbaar. Deze laatste mogelijkheid is wel lekker anoniem, maar praktisch gezien niet zo handig, want dan weet niemand wie het betreft. Daarom het verzoek om te kiezen voor Normaal of Beperkt, zodat wel zichtbaar is wie het betreft! Kijk meteen even of de foto nog actueel is of dat deze misschien vervangen moet worden. Vóór 1 november kun je zelf via de Voetbal.nl-app je eigen foto wijzigen en kan ook de teammanager in de Wedstrijdzaken-app de foto’s van de teamleden wijzigen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.