post

Busreis naar Cambuur-Excelsior op vrijdag 4 oktober!

Dames en Heren,

Omdat onze Westwoudse trots op dit moment zijn wedstrijden bij Cambuur afwerkt lijkt het ons leuk om met een grote groep Westwouders Erik te gaan supporten in Leeuwarden.

Op vrijdag 4 oktober speelt Cambuur een belangrijke thuiswedstrijd voor de bovenste plaatsen tegen het gedegradeerde Excelsior. We zullen om 18:00 uur vertrekken vanaf het Schalmplein met een bus vol supporters. De wedstrijd start om 20:00 uur en dus zijn we, hopelijk met de punten op zak, rond 23:30 weer in Westwoud. Hier gaan we nog gezellig naborrelen bij Roel, consumpties voor eigen kosten.

De kosten voor de bus + wedstrijdkaart bedragen €25. Het is toegestaan om wat te drinken mee te nemen in de bus, maar ruim dit wel netjes op. Opgeven kan bij Gerrie Evers 06-28893385, bij Hans Stap 06-15572776 of bij mij. Na opgave sturen we een betaalverzoek om zo je opgave te bevestigen.

Groeten Gerrie, Hans en Joris

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.