Woudia JO15 – Blokkers JO15


“DE KAMPIOENEN”

From Woudia JO15 – Blokkers JO15. Posted by Woudia on 6/01/2019 (116 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Vorige week werd Woudia JO15 kampioen zonder te spelen. De directe concurrent, Spirit, verloor zijn wedstrijd, waardoor Woudia niet meer in te halen was. Maar wat is nou kampioen worden zonder wedstrijd, zonder publiek, bloemen en toespraken. Vandaag hebben de mannen laten zien dat ze de terechte kampioen zijn door met 4-2 van Blokkers te winnen. Op een zonovergoten sportpark Woudlust, bekeken door ouders, broertjes, zussen en natuurlijk de nodige opa’s en oma’s werden ze gehuldigd door hele jeugdcommissie, Jos en Sandra. Sandra had voor iedereen, spelers, coaches en trainers een persoonlijk woordje. Na het formele gedeelte nog een jeugd-afzakkertje in de kantine en onder de douche.

Morgen nog 1 wedstrijd: Woudia VR1 tegen SEW VR1, maandag 10 juni: Woudia 4 – Blokkers 8. 15 juni het jeugdtoernooi en de afsluiter van het seizoen op 16 juni: Het Mixtoernooi.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.