post

Jeugdnieuws mei

JEUGDAGENDA 2018-2019

11 juni 2019                 Jeugdtrainers en -begeleidersavond

15 juni 2019                 Deen jeugdtoernooi

16 juni 2019                 Penaltybokaal en mixtoernooi

17 juni 2019                 Inleveren spullen door jeugdtrainers en -begeleiders

20 juni 2019                 Woudia jaarvergadering

21-23 juni 2019           Abbehausen

28 augustus 2019        Flessenactie

31 augustus 2019        Eerste jeugdwedstrijden voetbalseizoen 2019/2020

Kampioenswedstrijd JO15-1: De JO15-1 speelt zaterdag 1 juni om 10.00 uur de kampioenswedstrijd tegen de Blokkers JO15-2! Kom a.s. zaterdag dus allemaal naar Woudlust om de jongens en hun coaches aan te moedigen om de laatste overwinning te pakken! Na de wedstrijd zullen de kampioenen gehuldigd worden.

Voorbereiding nieuwe seizoen: Nog een paar weken en dan zit het seizoen 2018-2019 er al weer op. Dat betekent ook dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al zijn begonnen, zoals bijv. de nieuwe teamindelingen. Willen daarom de spe(e)l(st)ers die aan het einde van dit seizoen gaan stoppen met voetballen, en dit nog niet aan ons hebben doorgegeven, dit alsnog per omgaande aan ons kenbaar maken? Dan word je niet meer meegenomen bij de nieuwe teamindeling en wordt de inning van de contributie voor het nieuwe seizoen stopgezet. Opzeggen kan via een mail naar [email protected] Als je jezelf naar een andere vereniging wilt gaan overschrijven (dit moet vóór 10 juni geregeld zijn), moet je tijdig met de nieuwe vereniging contact opnemen om je daar aan te melden. Tevens verzoeken wij je om dit ook z.s.m. aan ons door te geven.

Teamactiviteit: Diverse teams hebben tijdens de winterstop een teamactiviteit gedaan. Voor de teams die nog geen teamactiviteit hadden: je mag dit natuurlijk ook doen als een mooie en gezellige afsluiting van het voetbalseizoen! Van Woudia krijg je per speler een vergoeding voor een deel van de gemaakte kosten.

Deen Jeugdtoernooi: Via onze sponsorcommissie hebben we Deen supermarkten voor 3 jaar als hoofdsponsor van ons jeugdtoernooi kunnen aantrekken! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Zoals u ongetwijfeld al wel weet: Deen, daar ga je voor je voordeel heen! En na het sporten is het met de boodschappen van Deen in huis extra lekker thuiskomen!

Einde seizoen 2018-2019: De laatste wedstrijden zijn, of worden binnenkort nog, gespeeld en het seizoen is dus alweer bijna afgelopen. Natuurlijk hebben we als afronding van het seizoen op 15 juni nog ons Deen jeugdtoernooi. Er zijn weer ruim voldoende aanmeldingen, dus onze toernooicoördinator Marco heeft mooie poules kunnen maken. De dag daarna is na de finale van het mixtoernooi de finale van de penaltybokaal, waarin de beste schutters van de JO8, JO9, JO10 en JO11 gaan bepalen wie de Woudia penaltykampioen 2019 gaat worden. Zie voor de namen van de spelers het andere bericht hierover op de site. Ook zijn er nog teams die nog aan andere toernooien gaan meedoen, bijv. aan het internationale toernooi in Abbehausen. Heel veel succes allemaal, maar vooral heel veel plezier! In principe stoppen de trainingen na deze week, maar informeer even bij je eigen trainer wanneer voor jullie team de laatste training is!

Jaarlijkse jeugdtrainers en jeugdbegeleidersavond: Deze avond is op dinsdagavond 11 juni 2019 om 19.30 uur in de Woudia kantine. Wij nodigen alle trainers en begeleiders van onze jeugdteams uit om hierbij aanwezig te zijn.

Inleveren spullen: Wij verzoeken de jeugdtrainers en -begeleiders om de spullen van de jeugdteams bij ons in te leveren zodat wij alles kunnen nalopen en weer gereed kunnen maken voor het volgende seizoen. Op maandagavond 17 juni a.s. van 19.30 tot 20.30 uur zijn er leden van de jeugdcommissie en trainingscoördinatoren in de kantine aanwezig om je spullen af te geven. Lever de spullen schoon en gewassen in en geef bij het inleveren s.v.p. duidelijk aan als er eventueel spullen vervangen moeten worden etc.!

Flessenactie: Op de woensdag na de kermis (28 augustus) komt de jeugd van Woudia weer graag bij u langs om u van uw lege statiegeldflessen te verlossen. Als u al vóór de kermis lege statiegeldflessen heeft, wilt u die dan ook voor ons bewaren? Het is voor ons namelijk geen enkel probleem en een kleine moeite om deze dan ook meteen voor u op te ruimen. Wij zijn u 28 augustus graag van dienst met onze “statiegeldflessen ophaalservice”!

Oproep trainers/coaches: We zijn voor het komende seizoen nog op zoek naar enkele trainers en/of coaches voor onze jeugdteams. Lijkt het je leuk om een van deze taken te gaan vervullen en heb je tijd en zin om onze leuke en enthousiaste jeugdteams te trainen of begeleiden, of weet je iemand die dit misschien wel zou willen doen? Wil je dan contact opnemen met de jeugdcommissie via [email protected] of rechtstreeks met 1 van de leden (zie de namen onder de clubinfo op de site) van de jeugdcommissie? Het zou heel mooi zijn als we dit met jullie hulp kunnen invullen! Alvast bedankt voor je reactie en/of tip!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.