post

UPDATE: Voetgolf- en Mixtoernooi 2019

Voetgolftoernooi
De voorspelde regendruppels zijn vandaag al gevallen, dus is de tijd voor de zonnige uurtjes aangebroken. Vanavond staat het Westwoudse voetgolftoernooi op het programma, dus kunnen wij wel wat lekker weer gebruiken!

We starten om 19.00 en zullen dan 15 holes gaan spelen op en rondom de Woudia-velden. Iedereen is welkom (dus ook onder de 16!). Trek lekker schoeisel aan (sportschoenen of voetbalschoenen zijn wel een aanrader) en wie weet ben jij dit jaar de gelukkige winnaar met de minste schoten! De kosten zijn net als vorig jaar: €5,- per team.

Het voetgolftoernooi is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: De Vries Juwelier en Mts Fischer.

Mixtoernooi (INDELING HIER TE VINDEN)
Op zondag zullen we weer vroeg beginnen (eerste wedstrijd start om 11.00), dus zorg dat je de avond van te voren al je witte en blauwe shirts in je sporttas hebt gestopt! De laatste wijzigingen hebben nog plaats gevonden, dus kijk even na of je wellicht nog verplaatst bent!

De laatste poulewedstrijden zullen rond 14.15 afgefloten worden, waarna we de finale om 14.30 zullen gaan starten. Wie worden er dit jaar de kampioenen van het mixtoernooi en welk team wint de fairplayprijs?

Om 15.30 zal Cees Weel aanwezig zijn om deze gezellige dag te ondersteunen met lekkere deuntjes en wellicht hebben we weer gastoptredens van Koen van Dulmen of Stef Appelman, je weet het nooit!

DTS’48 staat weer klaar om de innerlijke mens te verwennen, dus zorg er voor dat de maagjes goed gevuld blijven, zodat jullie een goed bodempje leggen voor een gezellige en lange avond waar hopelijk nog lang over gesproken zal worden!

Het mixtoernooi is mede mogelijk gemaakt door: Van der Kroon, Mts Fischer, Sjors de Boer, dorpshuis De Schalm, Rogier van Montfort en Wagenaar Koeltechniek!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.