post

Dames 7×7 35+ / Voorbereidingen Deen Jeugdtoernooi


From Dames 7×7 35+ / Voorbereidingen Deen Jeugdtoernooi. Posted by Woudia on 6/14/2019 (57 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

De laatste wedstrijden van de Dames 7×7 35+ zijn gespeeld vanavond. Het was het eerste en zeer succesvolle seizoen. Niet altijd zonder organisatorische problemen, maar genoeg enthousiasme om volgend seizoen door te gaan.

Voor en tijdens de wedstrijden waren Marco, vrouw van Marco, Michel, Frank, Jos, Elma en Edith druk met de voorbereidingen voor het Deen Jeugdtoernooi. Morgen om 9:30 uur de eerste wedstrijden van de minschamp helden. Kom kijken, drink wat, eet wat en klets wat. Bij Woudia is altijd wat te beleven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.