post

Leeflang Mixtoernooi 2019

Wij kijken weer terug op een geslaagde afsluiter van het voetbalseizoen bij V.V. Woudia. Een groot gedeelte van de jeugdspelers mocht zaterdag ochtend een goed georganiseerd jeugdtoernooi spelen en voor de overige jeugdigen was er op zaterdag avond een voetgolftoernooi georganiseerd.
De voorbereidingen begonnen hiervoor al ’s middags, zodat alles ’s avonds klaar stond en we om 19.15 konden gaan starten met 39 enthousiastelingen! Er waren 14 holes klaargezet, waarbij er verschillende doelen bereikt moeste worden. Zo waren er holes waarbij de bal in een kuubkist geschoten diende te worden, door een gatendoek gemikt moest worden, in een oude crossauto geschoten moest worden en natuurlijk waren er voldoende holes waarbij de bal in een gat (speciekuip) in de grond geschoten moest worden.
Dit jaar hadden we drie prijzen; er was een prijs voor het beste team, voor de beste deelnemer en een prijs voor de beste vrouwelijke deelnemer. Chris Kors heeft de editie van 2019 nipt gewonnen van zijn naaste belager Barry Koopman. Chris had 51 schoten nodig op het parcours af te werken, Barry 53 en de nummer drie, Nordin Dekker had er 58 nodig!
Bij de dames hadden we een gelijke stand tussen Anne Schipper en Anne van Kampen. Middels lootjes werd beslist dat Anne van Kampen de winnaar van de dames was geworden! Anne en Anne hadden beiden 67 pogingen nodig op het parcours af te werken. De nummer drie, Sandra Leek had er iets meer nodig, namelijk 78.
Het beste team bestond verrassend uit een eerdere genoemde winnaar. Chris Kors en Stef Laan hadden er samen de minste schoten voor nodig om de teamprijs te winnen. Totaal hadden zij er 119 nodig, terwijl Barry Koopman en Bart Schaper er 122 pogingen hadden en Nordin Dekker en Paul Beerepoot 123 pogingen deden.
Er werd na het toernooi nog lang (en vooral gezellig) nagetafeld onder de tent van Woudia en de avond werd afgesloten in de kantine! Volgend jaar zullen we nog wat sfeerverlichting op gaan hangen in de tent, zodat er nog lang buiten nagezeten kan worden. Mochten er nog andere suggesties ter verbetering zijn, schroom dan niet om een email te sturen naar: [email protected]
Het mixtoernooi startte zondag traditiegetrouw om 11.00. Vele vrijwilligers waren al vroeg aanwezig om de laatste voorbereidingen te treffen voor het afsluitende toernooi van het seizoen. De meeste leden die zich op hadden gegeven waren aanwezig, maar helaas waren er toch weer een aantal mensen afwezig zonder afbericht (in één team zelfs vier spelers niet aanwezig bij de eerste wedstrijd). Gelukkig is er snel geschakeld en waren enkele spelers bereid om dubbele wedstrijden te spelen of als ze wissel stonden in te vallen bij een ander team. Prachtig opgelost en zeer sportief!
Na de vier poulewedstrijden mochten de twee beste teams zich opmaken voor de finale. De finale werd dit jaar gespeeld tussen Feyenoord en AZ. De boeiende finale (met veel vermoeide spelers) kreeg in de reguliere speeltijd geen winnaar. Het duel zou uiteindelijk besloten worden met penalty’s (zonder de geblesseerde keeper van AZ). De spelers van AZ deden het net iets beter dan de spelers van Feyenoord, waardoor zij zich kroonden tot de winnaars van het mixtoernooi 2019! Sandra Leek, Maurice Breg, Paul Koopman, Niels Reijn, Rob Huisman, Patrick de Boer, Alex Wagenaar en Mychael Rinkel, nogmaals van harte gefeliciteerd! Wij wensen Paul nog sterkte met het herstel van zijn blessure toe!
De belangrijkste prijs, de Fairplay cup, werd dit jaar nipt gewonnen door het team van PSV! Zij wisten de overige teams net voor te blijven en scoorden de meeste punten bij de scheidsrechters, zodat wij de grote cup in ontvangst mochten nemen en daarbij hoorden uiteraard een aantal consumptiebonnen! Miranda Leek, Jolanda Bronner-Appelman, Lars Kuipers, Luuk de Boer, Marijn Huisman, Jan Hooiveld, Derck van Meegdenburg, Thaam van Diepen en Mike Bakker, van harte gefeliciteerd met de prijs voor het sportiefste team!
Het weer kon de pret natuurlijk niet drukken, want het mixweekend werd overladen met zonnestralen! De vrijwilligers van DTS’48 hadden gelukkig al lekker op tijd alles klaar staan om de innerlijke mens te verwennen! De nieuwe hamburgers vielen goed in de smaak en er vond gretig aftrek plaats! Namens de mixcommissie willen wij jullie ook weer hartelijk bedanken voor jullie inzet!
Cees Weel mocht het festijn daarna afsluiten met wat fijne deuntjes en na het toernooi waren er nog enkele leden die mee wilden helpen met het opruimen. Ook hier weer een mooi gebaar, wat zo zorgen we er samen voor dat we terug kunnen kijken op een mooie dag.
Onze huisfotograaf heeft er weer voor gezorgd dat er voldoende foto’s genomen zijn tijdens deze feestelijke gebeurtenissen, deze foto’s staan online.

Wij willen alle sponsoren van beide dagen, scheidsrechters, fotograaf, de (bar)vrijwilligers, deelnemers en bezoekers nogmaals bedanken voor de inzet tijdens dit prachtige weekend! Op naar volgend jaar en dan maken we er weer een groot feest van!


From Leeflang Mixtoernooi 2019. Posted by Woudia on 6/20/2019 (198 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.