post

Ledenvergadering 20 juni, een kort verslag.

Alle aanwezigen, superbedankt voor jullie aanwezigheid. Dankzij jullie vragen en opmerkingen hebben we weer mooie aanknopingspunten om van Woudia een nóg mooiere club te maken. Ondanks onze investeringen is Woudia een winstgevende club geweest het afgelopen jaar en hebben we het ook voor het aankomende seizoen de contributie niet hoeven te verhogen. Dat betekent dat je aankomend seizoen wederom dezelfde contributie betaalt, tenzij je iets ouder bent geworden en in een nieuwe schaal terecht gekomen bent natuurlijk. Wat ook belangrijk is, is dat we tijdens deze vergadering de Missie en Visie hebben gepresenteerd. De rode lijn van het beleid de aankomende 3, 5 en 7 jaar. Ieder jaar  ben jij in de gelegenheid om te controleren hoe ver de club is in het behalen van de gestelde doelstellingen en om samen met ons in de toekomst te kijken. Kortom: Samen werken aan Woudia, omdat we geloven dat Woudia een gezonde club dient te zijn waar plezier en ambitie centraal staan. Ben je nou benieuwd naar het complete document? Kik hier of kijk onder “Clubinfo” in het menu voor de Missie en Visie 2019/2020. Nogmaals alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet tijdens het afgelopen seizoen en we hopen u volgend jaar weer mogen te ontvangen om met elkaar in gesprek te gaan. En oh ja, de foto’s van het Mixtoernooi staan ook online.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.