post

Jeugdtrainers en begeleiders avond 11 juni 2019

Afgelopen week was de jaarlijkse jeugdtrainers en begeleiders avond bij Woudia. Daarin hadden we een aantal belangrijke punten op de agenda staan. Te weten de Concept teamindeling voor komend seizoen, feiten, weetjes en nieuwtjes van de KNVB en JC, samenstelling JC komend seizoen, afscheid van enkele vrijwilligers en natuurlijk een terugblik op vorig seizoen.

Met een veelvoud aan foto’s hebben we het afgelopen seizoen doorgenomen. Hoogtepunten waren er voor de JO11, JO 15 en JO19-2 die allen kampioen werden. Jammer genoeg kampte de JO13 met een heel aantal geblesseerde spelers gedurende het seizoen, deze spelers keren gelukkig allemaal weer rustig aan terug op het veld. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten georganiseerd zoals een Fifa toernooi, de jaarlijkse herfstclinic en natuurlijk ook het jeugdtoernooi. Ook heeft de JO11 nog een internationaal toernooi in het Duitse Abbenhausen voor de boeg.

Met een Kahoot! Quiz werd de kennis getest van de aanwezigen, uiteindelijk ging Paul Deken er met de hoogste eer en prijs, vandoor! Hij wist de meeste vragen goed en snel te beantwoorden!

Voor een enkeling was dit voorlopig de laatste Jeugdtrainers en begeleiders avond, we namen afscheid van Petra Hauwert, Jos Koppes, Mika van ’t Ende, Jim Broers en Mark Rijpkema als trainers, Dick Goedhart, Paul Deken, Ronald Paartman, Roland de Groot en Antoinette Schaper stoppen met het begeleiden van een team. Iedereen werd in het zonnetje gezet met mooie bloemen en enkelen kregen voor hun jarenlange staat van dienst een cadeaubon uitgereikt.
De JC wilt jullie allen nogmaals hartelijk danken voor jullie inzet!

Ook zijn er een aantal JC leden die na vele jaren stoppen met hun vrijwilligerstaak. Het doen van vrijwilligerswerk bij de JC van Woudia is op sommige momenten best intensief en dat hebben John de Haas en Heleen Korver jarenlang gedaan. Hiervoor een groot woord van dank! Zij werden ook in de bloemen gezet en kregen een cadeaubon voor hun inzet. Gelukkig is er in de vorm van enkele verschuivingen van taken gekozen voor een oplossing van het wedstrijdsecretariaat. Marco Snip (toernooicoördinator) zal een deel van de taken van Heleen oppakken. Heleen blijft achter de schermen ook nog een en ander regelen. Daarnaast hebben we Rob Huisman kunnen enthousiasmeren voor de taak als TC lid naast Mark en Nicolette. Welkom Rob!

Daarna werd de CONCEPT teamindeling bekend gemaakt. Ik schrijf concept in hoofdletters omdat de trainers en coaches deze versie ook voor het eerst mochten aanschouwen. Dat betekent ook dat zij hierop mogen reageren en kunnen overleggen om wijzigingen te laten plaatsvinden met de TC (technische commissie bestaand uit Mark Neefjes, Nicolette Bijlsma en Rob Huisman). Ook kunnen de TC leden nog langs ouders en spelers waar nog onduidelijkheden bij zijn. Ieder jaar vragen wij aan de aanwezigen de indeling stil te houden, tot wij deze publiceren op de website. Dat blijkt toch altijd te moeilijk te zijn, waarna we van enkele ouders mails ontvangen welke de strekking zich hier niet laat verwoorden. We zullen als JC gaan bekijken of we dit uitbrengen van de concept indeling op deze wijze zullen handhaven.

De JC heeft de jeugdtrainers en begeleiders avond als succes ervaren. We hebben als afsluiting met elkaar wat gedronken en nagepraat.

Ik wens jullie alvast een heel goede zomervakantie. En zie jullie graag 30 augustus 2019 gezond en wel terug op de startavond van de jeugd bij Woudia!

Groeten namens de JC.

Sandra Balk

Foto’s:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.