post

Woudia – Apollo ’68


From Woudia – Apollo ’68. Posted by Woudia on 5/05/2019 (41 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Een wedstrijd die 90 minuten weinig geluk en hoogstaand voetbal bracht, maar werd afgesloten met het meest gelukkig makend moment van een voetbalwedstrijd; scoren in de 90e minuut en 3 punten pakken.
Vlak voor rust moet Sjors er geblesseerd af. Stefan komt neemt de plek van Sjors over en niet onverdienstelijk. In een wedstrijd die zich voor het grootste gedeelte afspeelt op de helft van Apollo, moet Rick toch 1 keer aan de bak, een prima redding van Rick op afstandsschot. Ruststand 0-0. Voormalig Woudia-trainer Piet Wiersma inspecteert tijdens de rust de wisselspelers. 2e helft begonnen. Cas Broers is ingevallen voor Lars van Diepen. Tussenstand 0-0. Apollo verhardt het spel. Zoals zo vaak als de overheersende ploeg niet scoort, krijgt de tegenstander kansen; Apollo schiet 100%-kans net over. In blessuretijd corner van Maurice, keeper niet klemvast en Arjan ramt hem in de touwen. 1-0 tevens eindstand. Geen denderende wedstrijd maar Woudia heeft terecht gewonnen.

De laatste foto’s van de reeks zijn voor het nieuwe Woudia-spel: “Zoek de scorende speler”.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.