post

Bericht van de mixcommissie!

Zondag 16 juni – Leeflang Mixtoernooi
Op zondag zullen de gemixte teams weer strijden om de felbegeerde “Leeflang-mix-toernooi-bokaal”. Dit wordt soms gezien als de belangrijkste trofee, maar het gaat uiteindelijk om de “Fair-Play cup”! Dit jaar zullen de scheidsrechters hier extra op gaan letten en verderop valt te lezen hoe er punten per wedstrijd verdiend kunnen worden om mee te strijden voor het sportiefste team van 2019!

De spelers zijn inmiddels alweer door de coaches benaderd om mee te doen en ook de aanmeldingen via de email of WhatsApp stromen binnen!

Belangrijk: Ook dit jaar spelen we niet meer in de rode en witte shirts, maar spelen we in de prachtige clubkleuren blauw en wit! Neem dus een blauw en wit shirt mee of verzorg een compleet tenue voor het gehele team!

Oud-leden kunnen zich opgeven via WhatsApp / SMS 06 29 01 22 67 of e-mail: [email protected]

Terwijl de Woudianen en oud-Woudianen een balletje trappen, kan de jongste jeugd zich ook dit jaar weer uitleven op het springkussen. Na de finale van het Mixtoernooi is er ook weer de spannende finale van de penaltybokaal van de jeugd. Dit zal direct na de finale van start gaan!

Als de sportieve activiteiten erop zitten dan kan het feest in de sfeervolle en gezellige tent beginnen. De voorgaande edities was het altijd een groot feest en wij verwachten dat wij er samen met Cees Weel weer een mooie seizoen afsluiter van gaan maken!

We hopen dat het ook dit jaar weer een uiterst sportief toernooi wordt en dat er over het feest nog lang nagepraat zal worden, maar Woudianen kennende zal dat geen enkel probleem zijn!!!

Heeft u vragen of opmerkingen, dan weet u een van onderstaande personen vast wel te bereiken!

Met mixgroeten van de Mixcommissie,

Carlo Stap, Sandra Leek, Koen van Puffelen, Jan van Kampen en Giel Neefjes

Nog even de regels:
Er wordt op halve veldjes gespeeld met ploegen van zes spelers en 1 keeper. Er worden deze dag een x-aantal wedstrijden gespeeld, deze worden verdeeld in 2 poules. Je kunt spelen in Poule A of Poule B. De winnaars van beide poules spelen de finale. De wedstrijden duren 20 minuten en er is 5 minuten om te wisselen en in te spelen.

Overige regels:
1. Het eerstgenoemde team speelt in het WIT en het andere in Blauw (dus iedereen graag 2 shirts meenemen.)
2. Iedere gewonnen wedstrijd levert 3 punten op en een gelijkspel 1 punt.
3. Bij een gelijkspel worden er penalty’s genomen en de winnaar daarvan krijgt één punt extra.
4. De uitslagen worden door de scheidsrechters doorgegeven aan de wedstrijdcommissie.
5. Het begin en het einde van de wedstrijden worden omgeroepen door de wedstrijdleiding.
6. Er is geen buitenspel en de dames-doelpunten tellen dubbel en ook bij de penalty’s. (Dus maak daar gebruik van heren…)
7. Vrije trap mag niet in enen en keepers mogen niet uittrappen.
8. Elke wedstrijden kunnen er Fair-Play punten verzameld worden. Je kunt met je team o.a. punten krijgen voor het dragen van scheenbeschermers, de juiste kleding (kleur shirts), sportief spel, samenspel en het niet maken van overtredingen! De rest spreekt voor zich!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.