post

Woudia – Victoria O

From Woudia – Victoria O. Posted by Woudia on 3/24/2019 (68 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Woudia komt snel op voorsprong door een doelpunt van Diepen. Geen beauty maar hij telt. 0-1. Woudia speelt met veel druk en agressie en heeft het betere van de wedstrijd. Bal op de paal van Arjan. Het staat nog 1-0. Victoria komt wel beter in de wedstrijd.
We gaan met 1-0 de rust in. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd; kansen over en weer. Met nog 21 minuten te gaan staat Woudia nog steeds met 1-0 voor. De wedstrijd is echter nog niet gespeeld, Victoria valt behoorlijk aan. Net als 4 weken geleden uit wint Woudia nipt met 1-0 van Victoria. Spannende wedstrijd die goed geleid werd door scheidsrechter Doodeman.