Woudia – KSV


From Woudia – KSV. Posted by Woudia on 3/31/2019 (46 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


De resterende 82 minuten van de in november door een blessure van de scheidsrechter gestaakte wedstrijd Woudia – KSV is vandaag gespeeld onder leiding van dezelfde scheidsrechter. Ditmaal hebben we de 90 minuten vol gemaakt. Woudia komt goed uit de startblokken, agressief en met veel druk op de tegenstander. Woudia komt op voorsprong door een prachtige schuiver van Lars van Diepen diagonaal, laag in de hoek. 1-0. We gaan na 36 minuten de rust in bij een stand van 1-0. Het is een stevige pot.
Na onduidelijkheid over corner of achterbak maakt KSV de gelijkmaker. Zat er een beetje aan te komen want KSV speelt na rust zeer aanvallend, 1-1. KSV bal op de lat. Het is spannend tot de laatste minuut. SV verzuimt de winnende te maken, mede door goed verdedigend werk van Woudia. Eindstand 1-1. Een terechte uitslag, de 1e helft was voor Woudia, na rust had KSV de betere kansen. Op naar RKEDO volgende week zondag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.