post

Woudia – RKEDO


From Woudia – RKEDO. Posted by Woudia on 2/25/2019 (41 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Matchday ! Woudia – RKEDO begint. De teams zijn aan elkaar gewaagd, na een half uur spelen staat het nog 0-0. Er wordt veel gepraat in en naast het veld, gevolg: Coach Bommels van RKEDO wordt achter het hek gestuurd na commentaar op de leiding. Ook nr. 7 van RKEDO krijgt geel vanwege praten tegen de scheidsrechter. De 1e helft wordt afgesloten met de stand 0-0. Woudia heeft na de rust het betere van het spel en dat brengt Sven tot scoren na terugkomende kopbal van Koen: 1-0, maakt Sven het koppend af. Het blijft echter spannend. Na een schitterende pass van “Rodel” Ruud, kapt Arjan een verdediger uit en passeert de keeper leep in de korte hoek: 2-0. Ja, Sjors breekt door en wordt neergehaald. Rood voor RKEDO-verdediger. de 2-0 voorsprong wordt goed verdedigt. Woudia krijgt applaus voor de 1e thuiszege van het seizoen. RKEDO zette nog veel fysieke druk in maar dat heeft niet mogen baten.
Gefeliciteerd met de 2-0-overwinning mannen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.