post

Victoria O – Woudia


From Victoria O – Woudia. Posted by Woudia on 3/03/2019 (39 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Victoria O. – Woudia begint in omstandigheden die eerder uitnodigen voor de open haard; miezerig en winderig weer. Op een slecht kunstgrasveld staat het met de rust nog 0-0. Victoria O. heeft het voordeel van de meewind niet kunnen omzetten in kansen, daarentegen heeft Woudia 3 goede kansen gehad, maar helaas niet gescoord.
Woudia komt goed uit de kleedkamer: Maurice, nadat hij zich heeft vrij gespeeld, trekt een bal terug op Thomas die keurig afrondt: 0-1. Arjen schiet net voorlangs na een leep steekpassje van Thomas. Victoria wisselt 3 spelers in een keer en gaat naar verwachting “volle bak” spelen. Woudia doet goede zaken in Obdam en neemt 3 punten mee naar Westwoud. Eindstand 0-1. Alaaf !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.