post

Woudia voor altijd in je broekzak met Woudia.Mobiel!

We proberen het ieder seizoen zo makkelijk mogelijk te maken om alle informatie omtrent je wedstrijden en vrijwilligerstaken zo overzichtelijk mogelijk bij je te krijgen. Daarom hebben we er in 2019 voor gekozen om meer functies binnen de voetbal.nl app te koppelen aan Woudia. Dat betekent dat je nog beter op de hoogte gehouden wordt over je wedstrijdstatus (pushbericht) én een handig overzicht van je vrijwilligerstaken. Daarbij ontvang je nu aankondigingen van Woudia rechtstreeks op je telefoon, waardoor je altijd op tijd op de hoogte bent van de laatste gebeurtenissen bij Woudia.

Downloaden van de app voor op je telefoon kan hier voor:
iPhone
Android

Vervolgens kan je inloggen met je KNVB gegevens, zodat je alleen de berichten ontvangt die belangrijk zijn voor jou en het team waar je speelt. 

Zakelijk
Ook sponsoren kunnen hier hun advertentie kwijt! Heeft u interesse om als eerste adverteerder deel te nemen in onze app? Dan kunt u direct opnemen met Kevin Bruggink via 06-42623067 of [email protected]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.